Fénykör karbon kredit

Mire jó a karbon kredit?

Karbon krediteket úgynevezett zöld projektek bocsáthatnak ki – ezek tulajdonképpen a zöld projektek jó értelemben vett „melléktermékei”. Ilyen zöld projektek a Fénykör Fénypontjai által üzemeltetett napelemes rendszerek is, amelyek úgy termelnek energiát, hogy nem bocsátanak ki szén-dioxidot és egyéb üvegházhatású gázt.

Ahány tonna szén-dioxidtól óvja meg egy zöld projekt a környezetet, annyi darab karbon kredit kerülhet a birtokába, melyet szabadon értékesíthet. Ezeket a karbon krediteket azok a magánszemélyek vagy vállalkozások vásárolják meg, akik valamilyen módon szeretnék ellensúlyozni saját negatív környezeti hatásukat, és úgy döntenek, hogy ezt zöld projektek támogatásán keresztül teszik meg.

 

Fénykör karbon kredit – Előnyök neked és a vállalkozásodnak!

 

  • Fénykör karbon krediteken keresztül ellensúlyozhatod saját illetve vállalkozásod esetleges negatív környezeti hatását;
  •  támogatod a felnövekvő generáció szemléletváltását, és ezzel megelőlegezed a tiszta jövőt saját magad és gyermekeid számára;
  • karbon kredit vásárlással azon úttőrök között lehetsz, amelyek elsőként köteleződnek el ily módon a fenntarthatóbb jövő irányába!
  • A karbon krediteken keresztül történő támogatás az egyik legbiztonságosabb és legátláthatóbb támogatási forma, ami napjainkban elérhető a környezetvédelem terén
  • szigorú minősítési rendszer: a Fénypontokat a Carbon Solutions Global Ltd. (http://www.carbonsolutionsglobal.com/) szakértői testülete hitelesíti, és minősíti karbon kredit kibocsátásra jogosult projektekké.

A Fénykör projekt a karbonkreditekből befolyó összeg minimum 70%-át további szemléletformálásra és a környezetvédelem támogatására fordítja! 

További információ itt: Carbon Solutions Global Semlegesítési Projektek

Fénykör semlegesítési projekt: Fénykör Solar Power Project Hungary